• Lorand Boți Balint

O poveste cu Tomas Ryde și un interviu recent de-al său (From sport to business)

Sa fac echipa pentru o perioada cu Tomas Ryde a fost unul dintre cele mai mari castiguri ale implicarii mele in sport.


Interviul pe care l-a acordat zilele trecute lui Fahrim Shirinzade mi-a reamintit de ce simt asta.


Discutia e buna, antrenanta, asculti cu placere si dintr-o data, asta:

Intervievator: Unul dintre cele mai grele lucruri la care te poti inhama este sa conduci o echipa de vanzari, sa-i faci pe niste lupi singuratici sa lucreze ca o echipa.

Tomas (intrerupandu-l): sau reprezinta cea mai mare provocare, reprezinta oportunitatea de a lucra la cel mai inalt nivel.

(From Sport to business -- minutul 27.30).


Nu cred ca l-am auzit pe Tomas plangandu-se de ceva. Din contra.


Eram in Danemarca pentru turneul preolimpic (martie 2016). La micul dejun vine Tomas la mine si incepe sa vorbeasca. Boti, avem probleme pe partea dreapta, avem accidentari, jucatoare importante lipsa si danezii stiu asta. Se vor concentra pe partea noastra stanga, ne vor bloca toate atuurile. E fantastic. Tot ce trebuie sa facem este ca Laura Chiper sa faca un meci mare si o sa castigam detasat. Zilele acestea focusul trebuie sa fie pe Laura si pe jucatoarele de pe partea dreapta. Reusim asta si danezii nu o sa inteleaga ce se intampla. Ochii ii straluceau, era de un entuziasm contagios. Stim ce avem de facut si asta este fantastic. A intrat apoi in detalii ceea ce mi-a permis sa pot sa urmaresc zilele urmatoare sa vad daca si cum executa ceea ce a gandit. Pot spune doar ca danezii nu au inteles ce i-a lovit.

Danemarca - Romania: 25 - 32 (18.03.2016 - Aarhus, Danemarca)


Interviul integral poate fi ascultat aici:

https://www.sundaystoriespodcast.com/podcast/episode/d64a50b6/from-sports-to-business