• Lorand Boți Balint

Prosport: tranziție către CanCan în sport

Jose Mourinho nu este singurul care este in plin proces de rebranding zilele acestea (https://www.botiblog.ro/post/mourinho-lupeasca-carol-ii).

Preluat in urma cu cateva luni de catre patronul CanCan, Radu Budeanu, Prosport pare sa faca tranzitia catre o platforma de cancan in sport.

De remarcat doua lucruri: - Articolul principal de azi despre Figo, Contra si „folclorista”: https://www.prosport.ro/sport-life/cosmin-contra-i-a-pasat-pe-camera-la-hotel-celebrului-luis-figo-o-folclorista-de-champions-league-sunt-imaginile-anului-in-fotbalul-mondial-video-exclusiv-18950209 - Ai un pont? Scrie-ne la pont@prosport.ro (mare, langa logo).

Sunt pasi hotarati catre zona de cancan din sport si se pare ca vor cauta activ continut pentru site. Sportivii erau oricum sub reflectoare, acum va exista cineva care se va concentra pe orice urma de scandal. Si care are foarte multi ani de experienta in domeniul acesta. Partea plina a paharului este ca pe multi o sa-i faca sa se gandeasca de inca 3 ori daca sa faca sau nu un lucru care ar putea da cu rest.


Cover Photo byTerje SolliefromPexels